Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Näyttelyhaku Vanhaan Räikkään vuodelle 2022 on avoinna

Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut hakee näyttelytilana toimivaan kahvila-ravintola Vanhaan Räikkään näyttelyitä tammi-marraskuulle 2022. Näyttelyaika on pääsääntöisesti yksi kuukausi kuun alusta kuun loppuun. Tila on maksuton.

Kaupungintalon aukion ja Räikänpuiston välissä sijaitseva Vanha Räikkä on vuonna 1825 rakennettu kaksikerroksinen hirsitalo, joka avattiin kunnostettuna syyskuussa 2019. Näyttelytila sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa. Näyttelytilana toimiva kahvila-ravintola on auki arkisin klo 11–17 ja tapahtumien aikaan sekä kesäaikaan laajemmin.

Hakemukset tulee jättää hakuaikana 28.9.–17.10.2021. Täytäthän hakulomakkeen. Hakemuksia liitteineen otetaan vastaan ensisijaisesti sähköpostilla kulttuuripäällikkö Minna Vallinille, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.

Hakemuksen liitteineen voi toimittaa myös postitse kaupungintalolle osoitteella Minna Vallin / kulttuuripalvelut, PL 22, 33471 Ylöjärvi.

Valituille näytteilleasettajille ilmoitetaan 5.11.2021 mennessä.

Vanhassa Räikässä on ripustuskiskot ja kohdevalot teoksia varten. Lisätietoja tiloista ja järjestelyistä löydät oheisesta näyttelysopimuksesta.

Näyttelytila on kahvila-ravintola. Tilan sisustus saattaa asettaa rajoitteita teosten koolle ja asettelulle. Teosten kanssa samalla seinustalla on esimerkiksi kahvilan pöytiä ja tuoleja.

Vanhan Räikän osoite on Kuruntie 12, 33470 Ylöjärvi. Lisätietoja rakennuksesta ja sen toiminnasta näet Vanhan Räikän nettisivulta. Tilasta löytyy lisää kuvia esimerkiksi Instagram-tililtä @vanharaikka.

Lisätietoja:
Minna Vallin
kulttuuripäällikkö, vapaa-aikajohtaja
p. 050 561 1108
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi