Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat

Taidenäyttely: Ylöjärven taideyhdistys ry:n vuosinäyttely ”Maailma on sun”

Vanha Räikkä Kuruntie 12, Ylöjärvi, Suomi

Näyttelyssä ovat mukana ylöjärveläiset taiteilijat Irina Lehtonen, Reetta Koski, S. Rajala, Juha Ruotsalainen, Anne Rosendahl, Helena Snellman, Jenna Myllykoski, Seija Nyyssönen, Sirkku Veilahti, Erika Koivula, Johanna Palomäki, Marianne Pykäläinen, Minna Sorsa ja Janne Sallinen.

Tutut vieraat -taidenäyttely

Kirjasto Leija Koivumäentie 2, Ylöjärvi, Suomi

Jenni Laineen öljyväritöitä on esillä Ylöjärven kirjastossa Leijassa 3.–20.6.2024. Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikojen mukaan.

Taidenäyttely: Reetta Koski, Peilikuvia

Kurun kirjasto Kauppatie 7-9, Ylöjärvi, Suomi

Kurun kirjaston lehtilukusalissa on hämeenkyröläisen kuvataiteilija, pedagogi ja kirjailija Reetta Kosken taidenäyttely kesäkuussa 2024. Taiteilijan sanoin: "Jokainen kasvo on peili, josta näemme myös itseämme. Teosteni henkilöiden vaikutus on antanut syvyyttä omalle identiteetilleni. He toimivat myös yhdistävänä tekijänä, inspiraation lähteenä ja kulttuurisen identiteetin rakentajina."   Näyttelyn teokset ovat myynnissä.

Tapahtumasarja Satujumppa

Satujumppa

Ylöjärven museo Hietastentie 4, Ylöjärvi, Suomi

Satujumppa on hauskaa liikkumista ja leikkimistä mukaansa tempaavan sadun mukana. Tule alle kouluikäisen lapsesi kanssa mukavaan liikuntahetkeen Ylöjärven museolle! Säävaraus.

Tapahtumasarja Tanssikurssi

Tanssikurssi

Länsi-Teiskon seuratalo Piuharintie 615, Ylöjärvi, Suomi

Tervetuloa kokeilemaan uusia tanssilajeja tai kertaamaan jo olemassa olevia taitoja. Kokoonnumme kesäkuussa torstai-iltaisin eri teemojen merkeissä. Voit tulla yksin tai oman parin kanssa.

Teivon Ravikoulun leiri: Extremeleiri

Teivon Ravikoulu Velodromintie 2, Ylöjärvi, Suomi

Extremeleirillä tehdään kaikkea hauskaa, uidaan, käydään jätskillä ponien kanssa, kisaillaan, ratsastetaan, yms. Leiri on tarkoitettu 9-vuotialle ja vanhemmille lapsille.

PerheSport Kuru

Kurun urheilutalo Myllymäentie 2, Ylöjärvi, Suomi

PerheSporttis on avoin ja maksuton liikuntavuoro varhaiskasvatus- ja alakouluikäisten lasten perheille. Voitte rakentaa yhdessä urheilutalolla temppuratoja, pelailla ja tutustua eri liikuntavälineisiin oman kiinnostuksen mukaan. PerheSporttiksessa liikutaan vanhemman vastuulla.