Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat

Taidenäyttely: Ylöjärven taideyhdistys ry:n vuosinäyttely ”Maailma on sun”

Vanha Räikkä Kuruntie 12, Ylöjärvi, Suomi

Näyttelyssä ovat mukana ylöjärveläiset taiteilijat Irina Lehtonen, Reetta Koski, S. Rajala, Juha Ruotsalainen, Anne Rosendahl, Helena Snellman, Jenna Myllykoski, Seija Nyyssönen, Sirkku Veilahti, Erika Koivula, Johanna Palomäki, Marianne Pykäläinen, Minna Sorsa ja Janne Sallinen.

Taidenäyttely: Reetta Koski, Peilikuvia

Kurun kirjasto Kauppatie 7-9, Ylöjärvi, Suomi

Kurun kirjaston lehtilukusalissa on hämeenkyröläisen kuvataiteilija, pedagogi ja kirjailija Reetta Kosken taidenäyttely kesäkuussa 2024. Taiteilijan sanoin: "Jokainen kasvo on peili, josta näemme myös itseämme. Teosteni henkilöiden vaikutus on antanut syvyyttä […]

Teivon Ravikoulun leiri: Extremeleiri

Teivon Ravikoulu Velodromintie 2, Ylöjärvi, Suomi

Extremeleirillä tehdään kaikkea hauskaa, uidaan, käydään jätskillä ponien kanssa, kisaillaan, ratsastetaan, yms. Leiri on tarkoitettu 9-vuotialle ja vanhemmille lapsille.

Intuition matkassa – Taidenäyttely kirjasto Leijassa

Kirjasto Leija Koivumäentie 2, Ylöjärvi, Suomi

Lämpimästi tervetuloa taidenäyttelyyni. Intuition matkassa -näyttelyn taulut peilaavat sisäistä maailmaani ja ne on luotu hetkessä tavoittelematta tai yrittämällä mitään, vaan irti päästämällä ja luottamalla sisäiseen luovuuden voimaan. Maalaukset ovat abstrakteja ja ne on maalattu akryylivärein.

Satutuokiot Ylöjärven museolla

Ylöjärven museo Hietastentie 4, Ylöjärvi, Suomi

Liity mukaan satumaailmaan Ylöjärven museolla! Joka tiistai klo 14 järjestettävät satutuokiot 11.6.–30.7. kutsuvat lapset kuuntelemaan tarinoita museon ympäristössä. Tuokiota ennen tai sen jälkeen on oiva tilaisuus tutustua museorakennuksiin. Museon alue […]

Tapahtumasarja PerheSport Keskusta

PerheSport Keskusta

Urheilutalo-uimahalli Koulutie 6, Ylöjärvi

PerheSporttiksessa saat yhdessä perheen kanssa rakentaa temppuratoja, pelailla ja tutustua eri välineisiin oman kiinnostuksen mukaan. Liikuntavuoro on suunnattu varhaiskasvatus- ja alakouluikäisille.

Tapahtumasarja PerheSport Viljakkala

PerheSport Viljakkala

Viljakkalan Vilske -liikuntahalli Erlandintie 13, Ylöjärvi, Suomi

PerheSporttiksessa saat yhdessä perheen kanssa rakentaa temppuratoja, pelailla ja tutustua eri välineisiin oman kiinnostuksen mukaan. Liikuntavuoro on suunnattu varhaiskasvatus- ja alakouluikäisille. Toiminta on maksutonta. Ei ennakkoilmoittautumisia.

Satujumppaa Kurussa

Kurun ulkomuseo Poikeluksentie 60, Ylöjärvi, Suomi

Satujumppa on hauskaa liikkumista ja leikkimistä mukaansa tempaavan sadun mukana. Tule alle kouluikäisen lapsesi kanssa mukavaan liikuntahetkeen Kurun ulkomuseolle! Säävaraus.