Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat

Taidenäyttely: Elina Lind – Yhdessä

Kirjasto Leija Koivumäentie 2, Ylöjärvi, Suomi

Koirilla on valtava luottamus ihmisiä kohtaan. Me emme ole aina ansainneet sitä. Koira tarvitsee lajinmukaista tekemistä ja sille pitää antaa aikaa. Yhdessä kertoo hienoista hetkistä, kun luottamus on molemminpuolista. Hämärtyvästä metsästä päästään molempien aisteilla takaisin kotiin. Puron yli hypätään luottaen siihen, että vaara on hallittavissa. Ruokaa, suojaa ja rakkautta saa vastikkeetta. Näyttelyssä on esillä öljyvärimaalauksia ja esinekooste.

Ohjatut vesijumpat

Urheilutalo-uimahalli Koulutie 6, Ylöjärvi

Ohjattuja vesijumpparyhmiä maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Tapahtumasarja Kurun lähitori

Kurun lähitori

Kurun lähitori, terveysasema Kisatie 1, Ylöjärvi, Suomi

Lähitori on avoin matalan kynnyksen kohtaamispaikka sekä yhteinen olohuone, johon voit tulla viettämään aikaa ja tapaamaan muita.

Tiurankammarin tuolijumppa

Tiuravuoren palvelukeskus Kuusistontie 3, Ylöjärvi, Suomi

Ikäihmisille suunnattu ryhmä. Helppoa tuolijumppaa ja muuta kevyttä liikuntaa. Sopii hyvin aloittelijoille tai vähän liikkuville. Avoin kaikille, ei ennakkoilmoittautumista. Ohjaajana koulutettu vertaisohjaaja.

Tapahtumasarja Taitoklubi

Taitoklubi

Kädentaidontalo Krankkula Suojastentie 10, Ylöjärvi, Suomi

Taitoklubi on käsityön harrastajille suunnattu ryhmä, jossa tutustutaan kevään aikana useampaan materiaaliin ja tekniikkaan. Kevään aikana teemme mm. kirjontaa, kudontaa ja keramiikkaa.

Tapahtumasarja PerheSport Viljakkala

PerheSport Viljakkala

Viljakkalan Vilske -liikuntahalli Erlandintie 13, Ylöjärvi, Suomi

PerheSporttiksessa saat yhdessä perheen kanssa rakentaa temppuratoja, pelailla ja tutustua eri välineisiin oman kiinnostuksen mukaan. Liikuntavuoro on suunnattu varhaiskasvatus- ja alakouluikäisille. Toiminta on maksutonta. Ei ennakkoilmoittautumisia.