Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat

Taidenäyttely: Milla Schauman – Edes lumi ei kiirehdi maahan

Vanha Räikkä Kuruntie 12, Ylöjärvi, Suomi

Taidenäyttelyssä "Edes lumi ei kiirehdi maahan" on esillä Milla Schaumanin intuitiivisia ja abstrakteja maalauksia. Schauman maalaa pääosin akryylivärein, mutta sekatekniikkateoksissa hän käyttää myös öljypastelliliituja, kollaasia ja maalikyniä. Schauman kertoo, että […]

Tekstiilinäyttely – Meeri Lehtimäki ja Helmi Kolu

Kirjasto Leija Koivumäentie 2, Ylöjärvi, Suomi

Pääkirjasto Leijassa on Meeri Lehtimäen ja Helmi Kolun tekstiilinäyttely. Näyttelyssä on esillä muun muassa ryijyjä sekä valokuvia Lehtimäen ja Kolun tekemistä kansallispuvuista, kuultokudoksista ja matoista. Näyttelyssä voi tutustua myös Ylöjärven Kotikutomon historiaan.

Lasten lauantai uimahallilla

Urheilutalo-uimahalli Koulutie 6, Ylöjärvi

Lasten lauantai!

Lastenlauantaina koko monitoimiallas on varattu lapsille ja perheille, avoimessa tilassa pötkylöitä, lautoja ja palloja vapaassa käytössä. 1 & 2 radoilla mahdollisuus testata SUP-lautoja.

Lasten lauantaina ei toteuteta ison näytön virtuaalivesijumppaa.

Siivous- ja kunnostustalkoot

Länsi-Teiskon seuratalo Piuharintie 615, Ylöjärvi, Suomi

Laitetaan yhdessä paikkoja kuntoon. Luvassa on ikkunanpesua, vesakon raivausta, kaiteita ulkoportaisiin, haravointia, yms. Lounas talon puolesta talkooväelle.

Ylöjärvi-Seuran myymälä

Kulttuuritalo Saurio Sauriontie 1, Ylöjärvi, Suomi

Ylöjärvi-Seuran myymälä on avoinna lauantaina 18.5. klo 11–14. Myynnissä on mm. Tankki täyteen -tuotteita, mukeja, t-paitoja, ym.

Mölkkyturnaus 2024

Kurun satama Satamatie, Ylöjärvi, Suomi

Mölkkyturnaus järjestetään Kurun Satamassa tai sadesäällä Urheilutalolla. Tapahtumassa on myös kirppispöytiä, puffetti sekä esiintyjiä. Sarjat: lapset, perheet, eläkeläiset sekä työ- ja kaveriporukat.