Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat

Taidenäyttely: Milla Schauman – Edes lumi ei kiirehdi maahan

Vanha Räikkä Kuruntie 12, Ylöjärvi, Suomi

Taidenäyttelyssä "Edes lumi ei kiirehdi maahan" on esillä Milla Schaumanin intuitiivisia ja abstrakteja maalauksia. Schauman maalaa pääosin akryylivärein, mutta sekatekniikkateoksissa hän käyttää myös öljypastelliliituja, kollaasia ja maalikyniä. Schauman kertoo, että hänen taulunsa valmistuvat hitaasti. Hän toivoo, että ihmiset ja koko maailman meno hidastuisi ja voisimme pysähtyä ja iloita tästä hetkestä, ilman kiirettä. Schauman on itseoppinut […]

Tekstiilinäyttely – Meeri Lehtimäki ja Helmi Kolu

Kirjasto Leija Koivumäentie 2, Ylöjärvi, Suomi

Pääkirjasto Leijassa on Meeri Lehtimäen ja Helmi Kolun tekstiilinäyttely. Näyttelyssä on esillä muun muassa ryijyjä sekä valokuvia Lehtimäen ja Kolun tekemistä kansallispuvuista, kuultokudoksista ja matoista. Näyttelyssä voi tutustua myös Ylöjärven Kotikutomon historiaan.

Retkipäivä senioreille Kurussa

Kurun satama Satamatie, Ylöjärvi, Suomi

Ulkoilutapahtuma senioreille Kurun satamassa. Ohjelmassa on yhteislaulua, tehtävärasteja, taukojumppaa ja onnenpyörä. Tarjolla kahvia ja pullaa, myynnissä myös makkaraa.

Tapahtumasarja Talousneuvola

Talousneuvola

Ylöjärven seurakuntakeskus Kirkkotanhuantie 1, Ylöjärvi, Suomi

Talousneuvolaan voit tulla ilman ajanvarausta keskustelemaan arjen raha-asioista. Asiantuntijat antavat neuvoja ja pohtivat yhdessä tilannettasi sinun kanssasi. Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista ja tarkoitettu kaikenikäisille. Talousneuvolassa voit asioida myös anonyymisti.