Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat

Taidenäyttely: Milla Schauman – Edes lumi ei kiirehdi maahan

Vanha Räikkä Kuruntie 12, Ylöjärvi, Suomi

Taidenäyttelyssä "Edes lumi ei kiirehdi maahan" on esillä Milla Schaumanin intuitiivisia ja abstrakteja maalauksia. Schauman maalaa pääosin akryylivärein, mutta sekatekniikkateoksissa hän käyttää myös öljypastelliliituja, kollaasia ja maalikyniä. Schauman kertoo, että hänen taulunsa valmistuvat hitaasti. Hän toivoo, että ihmiset ja koko maailman meno hidastuisi ja voisimme pysähtyä ja iloita tästä hetkestä, ilman kiirettä. Schauman on itseoppinut […]

Tekstiilinäyttely – Meeri Lehtimäki ja Helmi Kolu

Kirjasto Leija Koivumäentie 2, Ylöjärvi, Suomi

Pääkirjasto Leijassa on Meeri Lehtimäen ja Helmi Kolun tekstiilinäyttely. Näyttelyssä on esillä muun muassa ryijyjä sekä valokuvia Lehtimäen ja Kolun tekemistä kansallispuvuista, kuultokudoksista ja matoista. Näyttelyssä voi tutustua myös Ylöjärven Kotikutomon historiaan.

Tapahtumasarja Taaperotemppu

Taaperotemppu

Urheilutalo-uimahalli Koulutie 6, Ylöjärvi

Taaperotemppu on kaikille avoin ja maksuton, alle kouluikäisen lapsen ja huoltajan yhteinen mukava liikuntahetki.

Retkipäivä senioreille Viljakkalassa

Viljakkalan Ansomäen urheilukeskus Pähkinämäentie 60, Ylöjärvi, Suomi

Retkipäivä senioreille Viljakkalan Ansomäen urheilukeskuksella. Ohjelmassa on yhteislaulua, tehtävärasteja, taukojumppaa ja onnenpyörä. Tarjolla on makkaraa ja mehua sekä kahvia ja pullaa!

Tapahtumasarja Boccia-kerho

Boccia-kerho

Urheilutalo-uimahalli Koulutie 6, Ylöjärvi

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat pelaajat avoimeen ja maksuttomaan Boccia-kerhoon! Paikalla ohjaamassa ja opastamassa vapaaehtoisia, vanhoja pelikonkareita. Sääntöjä ei tarvitse osata etukäteen. Pelaaminen on helppoa ja hauskaa!

Dokumenttielokuva ”Kaukokatseinen Mannerheim”

Vanha Räikkä Kuruntie 12, Ylöjärvi, Suomi

Dokumenttielokuva ”Kaukokatseinen Mannerheim” keskittyy Carl Gustaf Emil Mannerheimin keskeisiin saavutuksiin sotilaana, diplomaattina ja valtiomiehenä. Uusimmat tutkimukset ovat tuoneet paljon mielenkiintoista tietoa hänen osuudestaan aikakautensa tapahtumiin. Elokuva esitetään Vanhan Räikän yläkerrassa. Näytös on kaikille avoin ja ilmainen!