Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat

Taidenäyttely: Milla Schauman – Edes lumi ei kiirehdi maahan

Vanha Räikkä Kuruntie 12, Ylöjärvi, Suomi

Taidenäyttelyssä "Edes lumi ei kiirehdi maahan" on esillä Milla Schaumanin intuitiivisia ja abstrakteja maalauksia. Schauman maalaa pääosin akryylivärein, mutta sekatekniikkateoksissa hän käyttää myös öljypastelliliituja, kollaasia ja maalikyniä. Schauman kertoo, että hänen taulunsa valmistuvat hitaasti. Hän toivoo, että ihmiset ja koko maailman meno hidastuisi ja voisimme pysähtyä ja iloita tästä hetkestä, ilman kiirettä. Schauman on itseoppinut […]

Tekstiilinäyttely – Meeri Lehtimäki ja Helmi Kolu

Kirjasto Leija Koivumäentie 2, Ylöjärvi, Suomi

Pääkirjasto Leijassa on Meeri Lehtimäen ja Helmi Kolun tekstiilinäyttely. Näyttelyssä on esillä muun muassa ryijyjä sekä valokuvia Lehtimäen ja Kolun tekemistä kansallispuvuista, kuultokudoksista ja matoista. Näyttelyssä voi tutustua myös Ylöjärven Kotikutomon historiaan.

Tapahtumasarja Isä-ryhmä Ylöjärvi

Isä-ryhmä Ylöjärvi

Vanha Räikkä Kuruntie 12, Ylöjärvi, Suomi

Ryhmä on tarkoitettu isille, joita huolettaa kumppanin, lapsen tai nuoren mielenterveys tai päihteiden käyttö. Tapaamiset tarjoavat paikan irtautua arjesta ja mahdollisuuden vertaistukeen samankaltaisessa tilanteessa olevien isien kanssa.

Ylöjärven bändien kevätkonsertti

Soppeenmäen yhtenäiskoulu Koulutie 4, Ylöjärvi, Suomi

Pirkanmaan musiikkiopiston bändit pääsevät irti ja yleisölle on luvassa väkeviä tulkintoja uusista ja vanhoista pop/rock -hiteistä jazzimpaa musiikkia unohtamatta.

Tapahtumasarja Tiistairavit

Tiistairavit

Teivon Ravikeskus Velodromintie 2, Ylöjärvi, Suomi

Tiistairaveissa nautit raviurheilun tunnelmasta ja vauhdista. Katsomon alakerrasta löydät kahvio- ja ravintolapalvelut. Yläkerrassa sijaitsee näköalaravintola Grand Prix, jossa pääset yhdistämään ravit ja ravintolaillallisen nautinnon.