Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat

Taidenäyttely: Ylöjärven taideyhdistys ry:n vuosinäyttely ”Maailma on sun”

Vanha Räikkä Kuruntie 12, Ylöjärvi, Suomi

Näyttelyssä ovat mukana ylöjärveläiset taiteilijat Irina Lehtonen, Reetta Koski, S. Rajala, Juha Ruotsalainen, Anne Rosendahl, Helena Snellman, Jenna Myllykoski, Seija Nyyssönen, Sirkku Veilahti, Erika Koivula, Johanna Palomäki, Marianne Pykäläinen, Minna Sorsa ja Janne Sallinen.

Tutut vieraat -taidenäyttely

Kirjasto Leija Koivumäentie 2, Ylöjärvi, Suomi

Jenni Laineen öljyväritöitä on esillä Ylöjärven kirjastossa Leijassa 3.–20.6.2024. Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikojen mukaan.

Taidenäyttely: Reetta Koski, Peilikuvia

Kurun kirjasto Kauppatie 7-9, Ylöjärvi, Suomi

Kurun kirjaston lehtilukusalissa on hämeenkyröläisen kuvataiteilija, pedagogi ja kirjailija Reetta Kosken taidenäyttely kesäkuussa 2024. Taiteilijan sanoin: "Jokainen kasvo on peili, josta näemme myös itseämme. Teosteni henkilöiden vaikutus on antanut syvyyttä omalle identiteetilleni. He toimivat myös yhdistävänä tekijänä, inspiraation lähteenä ja kulttuurisen identiteetin rakentajina."   Näyttelyn teokset ovat myynnissä.

Teatteri Wimma: Laiturimarkkinat

Viljakkalan yhtenäiskoulu Erlandintie 13, Ylöjärvi, Suomi

Viljakkalan kesäteatterissa tapahtuu! Mallaspussin kunnassa on järjestetty pitkään juhannusmarkkinoita, mutta nyt markkinoiden puuhahenkilö Hilkka Sankari haluaa uudistaa tapahtuman laiturimarkkinoiksi, joten enää tarvitaan vain laituri. Laiturin hankinta osoittautuu kuitenkin yllättävän vaikeaksi, sillä "Polvi- ja pamaus" -perintätoimiston johtaja vastustaa tapahtumaa henkeen ja vereen. Maakunnan korkeimmat verenpainelukemat omaava poikamies Aimo Hässäkkä ja ystävänsä liikunta-intoilija Raimo Konkelo tarttuvat toimeen […]

Teivon Ravikoulun kesäleiri: 6-vuotiaat ja vanhemmat

Teivon Ravikoulu Velodromintie 2, Ylöjärvi, Suomi

Päiväleireillä puuhataan ponien ja hevosten kanssa, harjoitellaan ajamista sekä tutustutaan ponien ja hevosten hoitoon teoriassa ja käytännössä.

Vertaisryhmä erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille

Ylöjärven lähitori Soppeensydän Rantajätkäntie 2 B 30, Ylöjärvi, Suomi

Ylöjärven vertaisryhmä on tarkoitettu kaikille vanhemmille, joiden perheessä on erityistä tukea tarvitseva lapsi tai nuori. Kokoonnumme kerran kuukaudessa keskustelemaan vapaamuotoisesti yhteisistä asioista. Ryhmä on maksuton. Tervetuloa mukaan!