Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat

Taidenäyttely: Milla Schauman – Edes lumi ei kiirehdi maahan

Vanha Räikkä Kuruntie 12, Ylöjärvi, Suomi

Taidenäyttelyssä "Edes lumi ei kiirehdi maahan" on esillä Milla Schaumanin intuitiivisia ja abstrakteja maalauksia. Schauman maalaa pääosin akryylivärein, mutta sekatekniikkateoksissa hän käyttää myös öljypastelliliituja, kollaasia ja maalikyniä. Schauman kertoo, että hänen taulunsa valmistuvat hitaasti. Hän toivoo, että ihmiset ja koko maailman meno hidastuisi ja voisimme pysähtyä ja iloita tästä hetkestä, ilman kiirettä. Schauman on itseoppinut […]

Tekstiilinäyttely – Meeri Lehtimäki ja Helmi Kolu

Kirjasto Leija Koivumäentie 2, Ylöjärvi, Suomi

Pääkirjasto Leijassa on Meeri Lehtimäen ja Helmi Kolun tekstiilinäyttely. Näyttelyssä on esillä muun muassa ryijyjä sekä valokuvia Lehtimäen ja Kolun tekemistä kansallispuvuista, kuultokudoksista ja matoista. Näyttelyssä voi tutustua myös Ylöjärven Kotikutomon historiaan.

Tapahtumasarja Taaperotemppu

Taaperotemppu

Urheilutalo-uimahalli Koulutie 6, Ylöjärvi

Taaperotemppu on kaikille avoin ja maksuton, alle kouluikäisen lapsen ja huoltajan yhteinen mukava liikuntahetki.

Tapahtumasarja Lähitorin perjantaipiiri

Lähitorin perjantaipiiri

Ylöjärven lähitori Soppeensydän Rantajätkäntie 2 B 30, Ylöjärvi, Suomi

Lähitori on avoin kohtaamis- ja harrastuspaikka sekä yhteinen olohuone, johon voit tulla viettämään aikaa ja tapaamaan muita. Perjantaipiirissä ohjelma vaihtuu viikoittain ja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa järjestämme mm. tietoiskuja, kulttuuri- ja harrastustoimintaa. Lähitorilta saat sen aukioloaikana myös maksutonta ohjausta ja neuvontaa.

Kesäloma-startti

Valon skeittiparkki Ulkoilijantie, Ylöjärvi, Suomi

Ylöjärven nuorisopalvelut järjestävät Kesäloma-startti -tapahtuman Valon skeittiparkilla. Luvassa on vapaata skeittausta ja skeittiopetusta, katutaiteilua, musiikkia ja pientä herkuteltavaa. Tapahtuma on ilmainen, päihteetön ja avoin kaiken ikäisille nuorille!

Ylöjärven Markkinat

Kauppakeskus Elo Elotie 1, Ylöjärvi, Suomi

Perinteinen kesäkauden avaus Kauppakeskus Elon piha-alueella! Ylöjärven kaupunki on mukana markkinoilla ja markkinapisteinä toimivat Rundi-auto ja kirjastoauto Reppu, jotka löytyvät Elotien puolelta, tivolialueen kupeesta. Pisteellä voit kysyä Ylöjärvi-retkivinkkejä, poimia mukaasi uuden matkailuesitteen, osallistua hyvinvointikertomuksen päivittämiseen ja äänestää omaa suosikkia osallistuvan budjetoinnin kohteista. Rundi-autoon pääsee tutustumaan ja voit hakea kaupungin pisteeltä myös roskapussin ja kertakäyttöhanskat Miljoona […]