Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat

Piirustusnäyttely: Enrico Mazzone, Haiti ja Duvalier

Viljakkalan kirjasto Aittatie 2, Ylöjärvi, Suomi

Viljakkalan kirjastossa on tänä keväänä nähtävillä italialaisen Enrico Mazzonen kuvataidenäyttely ”Haiti ja Duvalier”. Näyttelyssä on esillä piirroksia, joissa on käytetty myös hieman tietokonegrafiikkaa. Näyttelyyn voi tutustua kirjaston aukioloaikoina 15.3.–6.5. Näyttelyn järjestää Viljakkalan kirjasto ja Enrico Mazzone.

Taidenäyttely: Zsuzsa Demeter – Kuvia ja muotokuvia

Vanhalla Räikällä on huhtikuun ajan Zsuzsa Demeterin taidenäyttely "Kuvia ja muotokuvia". Näyttelyssä voi vierailla 30.3.–30.4.2024. Pääsiäinen tuo poikkeuksia aikatauluun. Demeter suoritti opintonsa Budapestin taideakatemiassa ja muutti Suomeen vuonna 1987. Taiteilijan tuotantoon kuuluu niin akvarelleja ja pastelleja kuin akryyli- ja öljymaalauksia. Havainnointiin perustuva transformaatio on yksi Demeterin suurimmista vahvuuksista. Hänen lempityylilajinsa on muotokuva, jossa ei ole kyse jäljentämisestä, vaan taiteilija omalaatuisella muotokielellään rikastaa kuvaa.

Ylöjärven eskareiden yhteisötaidenäyttely Leijassa

Ylöjärven pääkirjasto Leija Koivumäentie 2, 33470 Ylöjärvi

Keväiseen tapaan ylöjärveläisten eskareiden taideteokset valloittavat Leijan ikkunaseinän ja katsojien sydämet. Aiheena on tänä vuonna ollut Tiitiäisen satupuu Kirsi Kunnaksen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Taidenäyttely: Merja Halminen – Hiljaiset reitit

Kirjasto Leija Koivumäentie 2, Ylöjärvi, Suomi

Olen luonut näyttelyn maalauksiin akvarelli- ja akryyliväreillä omanlaisen, abstraktin kuvamaailmani. Taiteeni idea syntyy tunnelmista ja mielikuvista maaseudun rauhassa. Nautin metsäpoluilla kuljeskelusta luontoa ja eläimiä tarkkaillen.

Tapahtumasarja Taitoluistelun lyhytkurssi lapsille

Taitoluistelun lyhytkurssi lapsille

Jäähalli Elotie 12, Ylöjärvi, Suomi

Uplakers Taitoluistelu järjestää 2–6-vuotiaille taitoluistelun lyhytkurssin, jossa opetellaan luistelun perusteita ja taitoluistelun alkeita leikkiä ja välineitä hyödyntäen. Tämä on hyvä jatko jo luistelukoulussa olleille ja toisaalta erinomainen mahdollisuus sellaisille, jotka haluavat päästä tutustumaan lajiin ja saada vähän kokeilla, olisiko tämä oma ja mieluinen laji.

Muodostelmaluistelukoulu Mini Lakers, kevätkurssi

Jäähalli Elotie 12, Ylöjärvi, Suomi

Muodostelmaluistelukoulun kevään lyhytkurssi soveltuu ryhmässä jo luistelleille jatkokurssiksi tai aivan uusille 6–8-vuotiaille luistelun perusteet hallitseville, jotka haluaisivat tutustua lajiin ja päästä kokeilemaan, miltä muodostelmaluistelu tuntuu. Rohkeasti mukaan kokeilemaan! Muodostelmaluistelu on upea joukkuelaji.

Tapahtumasarja PerheSporttis Siivikkala

PerheSporttis Siivikkala

Sunnuntaisin 10.30-12.00 PerheSporttis SIIVIKKALA. Siivikkalan koulun liikuntasali. Yhteistyössä Siivikkalan Nuoret RY kanssa. PerheSporttis on avoin ja maksuton liikuntavuoro perheille. PerheSporttiksessa saat yhdessä perheen kanssa rakentaa temppuratoja, pelailla ja tutustua eri välineisiin oman kiinnostuksen mukaan. Suunnattu varhaiskasvatus- ja alakouluikäisille. Toiminta on maksutonta. EI ennakko ilmoittautumisia. Perhesporttiksessa liikutaan vanhemman vastuulla. Huom! Ovet avataan aina perheliikunta vuoron alkaessa […]

Ykspihlajan Kino-orkesteri

Kaupungintalo Kuruntie 14, Ylöjärvi, Suomi

Rempseä Ykspihlajan Kino-orkesteri kuljettaa kuulijansa elokuvamusiikin tunnelmiin ja soittaa musiikkia aina 1900-luvun alkupuolelta tähän päivään. Orkesterissa laulavat sisarukset Anna, Oona ja Laura Airola, ja se koostuu vapaan kentän muusikoista ja teatterialan ammattilaisista. Soittajina ovat kitaristit Miika Snåre sekä Tuomas Asanti, trumpetisti Miia Reko, basisti Reetta Kuisma sekä rumpali Ilkka Tolonen. Orkesteri on esiintynyt ahkerasti muun muassa kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla Kalifornian Palm Springsistä Pariisiin ja Pietarista Cannesiin.

Ohjatut vesijumpat

Urheilutalo-uimahalli Koulutie 6, Ylöjärvi

Ohjattuja vesijumpparyhmiä maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.