Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Uimahallin asiakaspalvelu- ja kahviotoiminta siirtyy kesätauon jälkeen yrittäjälle – Lipunmyynti avoinna entiseen tapaan

Ylöjärven uimahalli avaa ovensa kesätauon jälkeen maanantaina 7. elokuuta kello 14. Samalla siirrytään uuteen aikakauteen, kun lipunmyynti, asiakaspalvelu sekä kahvio siirtyvät yrittäjän vastuulle.

Alkuvuonna järjestetyssä kilpailutuksessa yrittäjäksi valikoitui ylöjärveläinen Aqua Plus Avoin Yhtiö. Yrittäjät Tuuli Isomeri ja Kai Söderdahl ovat jo ennestään tuttuja kasvoja uimahallilla, sillä heidän triathlonseuransa Aqua Plus Triathlon ry on harjoitellut uintia hallilla jo yli kymmenen vuoden ajan.

–  Yhteisestä historiasta on hyötyä asiakaspalvelussa, kun hallin toiminta on tuttua, Tuuli Isomeri arvioi.

Ylöjärven kaupunki on solminut yrityksen kanssa palvelusopimuksen, jonka puitteissa sen tulee toimia. Aqua Plus vastaa uimahallin sekä hallin muiden liikuntatilojen lipunmyynnistä, asiakaspalvelusta sekä muun muassa kabinettitilojen tilavarausten käytänteistä. Uimahallin ja lipunmyynnin vähimmäisaukioloajoista päättää kaupunki ja ne tulevat pysymään edellisvuoden mukaisina.

Kahviotoiminta on kokonaan yrittäjän omaa toimintaa. Kahvila Kunto -nimeä kantava kahvio tarjoaa asiakkaille monipuolisen valikoiman erilaisia välipaloja ja juomia. Kahviosta voi vuokrata uimapukuja ja pyyhkeitä sekä ostaa kertakäyttöpeflettejä. Myytävänä on myös uimatarvikkeita.

Kahvion aukioloajoista päättää yrittäjä ja ne voivat tarpeen mukaan olla lipunmyynnin aukioloaikoja laajemmat. Yrittäjällä on myös yksinoikeus kahviotoimintaan urheilutalon sisätiloissa, mikä tarkoittaa sitä, että seurat eivät voi enää pitää turnauskahvioita. Seurojen on hyvä olla yhteydessä yrittäjään, mikäli niiden kilpailutapahtumiin liittyy erityistoiveita.

Kahviota koskevissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen kahvilakunto@gmail.com. Kahvila Kunto löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Ylöjärven uimahallin aukioloajat 7.-31.8.2023

Ma 14-21
Ti 8-21
Ke, to 6-21
Pe 6-18
La-su suljettu

Syyskuun alusta lähtien halli on avoinna myös viikonloppuisin. 

Lipunmyynti ja kahvio aukeavat maanantaina kello 14.00 ja muina arkipäivinä kello 8.00. Lipunmyynti loppuu tuntia ja varttia ennen sulkemista ja kahvio sulkeutuu tuntia ennen.


Henkilökuva: Yrittäjä Tuuli Isomeri työntekijöineen on valmis hallikauden käynnistymiseen. Ylöjärven uimahalli avautuu kesätauon jälkeen maanantaina 7.8.2023 kello 14.