Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Ylöjärven kaupungin esteettömyyspalkinto 2022 Villen Kaupalle, kunniamaininta kaupungin työllisyys- ja turvallisuuspäällikölle

Ylöjärven kaupungin vammaisneuvosto on myöntänyt vuoden 2022 esteettömyyspalkinnon ruoka- ja päivittäistavarakauppa Villen Kaupalle. 

Palkinnon perusteluissa todetaan, että Ylöjärven Elovainiolla sijaitsevassa Villen Kaupassa on tilaa liikkua ja hyllyvälit ovat riittävän leveät. Tuotteet ovat selkeästi esillä, ja henkilökunta ottaa huomioon asiakkaiden tarpeet ja auttaa tuotteiden poimimisessa, kassalle viemisessä ja pakkaamisessa. Tarvittaessa myös kotiinkuljetuspalvelu on mahdollinen. 

– Esteettömyys, tasavertaisuus ja ystävällinen palvelu ovat meille arkea; toimimme samalla tavalla kaikkien ihmisten kanssa. Meille jokainen on aidosti tärkeä, painottaa kauppias Ville Pirtinaho

Esteettömyyspalkinnon lisäksi vammaisneuvosto myönsi kunniamaininnan Ylöjärven kaupungin työllisyys- ja turvallisuuspäällikkö Pekka Mansikkamäelle. Perusteluissa tuodaan esille palkitun pitkäaikainen ja positiivinen työote esteettömyyden hyväksi: Pekka Mansikkamäki on työssään vahvistanut esteettömyyden toteutumista sekä asenteiden että rakennetun ympäristön osalta ja aina turvallisuusnäkökohdat huomioiden. 

Ylöjärven vammaisneuvosto julkisti esteettömyyspalkinnon ja kunniamaininnan saajat kaupungintalolla torstaina 24.11.2022. 

Vammaisneuvosto pyysi kaupunkilaisilta kesällä 2022 ehdotuksia esteettömyyspalkinnon saajaksi. Palkintoa saattoi esittää henkilölle, yritykselle, yhteisölle, toiminnalle tai kohteelle. 

Vammaisneuvosto haluaa nostaa palkinnolla esiin toimintaa, joka edistää esteettömyyttä, saavutettavuutta ja erityisryhmien tasa-arvoista kohtelua. Esteettömyyspalkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019. 

Lisätietoja 

  • Vammaisneuvoston puheenjohtaja Jarmo Ojanperä, p. 040 869 4109
  • Vammaisneuvoston varapuheenjohtaja Anne Beresford, p. 045 130 4888 

Vammaisneuvoston sivu

Kaksi henkilöä
Kiitos! Villen Kaupan yrittäjä ja kauppias Ville Pirtinaho (oik.) vastaanotti kunniakirjan ja onnittelukukat Ylöjärven vammaisneuvostolta torstaina 24. marraskuuta. Juhlapuheen piti vammaisneuvoston puheenjohtaja Jarmo Ojanperä (vas.). Kunniamaininnan esteettömyyden edistämisestä sai Ylöjärven kaupungin työllisyys- ja turvallisuuspäällikkö Pekka Mansikkamäki (kuva alla).

Henkilökuva
Ylöjärven kaupungin työllisyys- ja turvallisuuspäällikkö Pekka Mansikkamäki sai kiitosta pitkäaikaisesta ja positiivisesta työotteesta esteettömyyden hyväksi.