Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Ylöjärven tonttihaku 2.-31.10. – Siltatien alueelta ja Metsäkylästä jaossa 23 omakotitonttia

Ylöjärven kaupungin vuoden 2023 omakotitonttihaku käynnistyi maanantaina 2. lokakuuta kello 10 ja päättyy tiistaina 31. lokakuuta kello 12.

Tontteja on jaossa 23. Näistä 18 sijaitsee Siltatien alueella ja 5 Metsäkylässä. Molemmat alueet ovat suosittuja, luonnonläheisiä asuinalueita keskustan palveluiden tuntumassa. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja virkistysalueet sijaitsevat lähellä.

Siltatien alueen omakotitontit (18) sijoittuvat Raudantakojantien, Miilukankaantien, Hiilimiiluntien ja Kivikaarentien varrelle. Pienin tontti on 629 neliötä, suurin 975 neliötä. Hinnat ovat alkaen 58 euroa neliöltä. Keskimäärin tonttien koko on noin 900 neliötä. Rakennusoikeutta kaikilla tonteilla on 240 kerrosneliömetriä.

Metsäkylän alueen omakotitontit sijoittuvat Haapanatien, Taivaanvuohentien, Hakintien ja Tiirantien varteen. Tontit ovat 1000–1100 neliötä ja rakennusoikeutta niillä on 210 tai 250 kerrosneliömetriä.

Kaikki tontit voi ostaa tai vuokrata. Tonttia voivat hakea asuinkunnasta riippumatta kaikki yksityishenkilöt, jotka eivät ole saaneet Ylöjärven kaupungilta tonttia viimeisen 10 vuoden aikana.

Tontteja haetaan täyttämällä tonttihakulomake hakuaikana kaupungin kotisivuilla. Hakija voi hakea yhtä tai useampaa tonttia. Tontit tulee laittaa hakemuksessa ensisijaisuusjärjestykseen. Tontit jaetaan arpomalla.

Tonttihaku 2.-31.10.2023

Tonttien tarkat tiedot ja hakulomake >>

Tontteja myös jatkuvassa haussa

Osa Ylöjärven tonteista on jatkuvassa haussa. Esimerkiksi pääosaa Kurun ja Viljakkalan alueen tonteista voi hakea ympäri vuoden. Kurun ja Viljakkalan tontit ovat reilun kokoisia ja ne sijaitsevat luonnonkauniissa ympäristössä mutta kuitenkin lähellä palveluita. 

Jatkuvassa haussa olevat tontit >>