Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Energianeuvonnan ilmaiset webinaarit antavat vinkkejä energiansäästöön

Kaipaatko vinkkejä energiansäästöön, tai oletko miettinyt lämmitysmuodon vaihtamista? Rane-energianeuvonta järjestää maaliskuussa ilmaisia webinaareja energiansäästöstä omakoti- ja pientaloasujille.

Ylöjärvi on mukana energianeuvonnan SeutuRane-hankkeessa yhdessä seitsemän muun Tampereen seudun kunnan kanssa.  

Keskiviikkona 9.3. klo 17.30–19.15 Helpoilla toimilla energiasäästöä omakotitaloon

Webinaarissa käydään läpi erityisesti sellaisia energiansäästökeinoja, jotka eivät vaadi suuria investointeja. Ilta järjestetään yhteistyössä Ekokumppaneiden, Valonian ja Omakotiliiton kanssa. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

 

Torstaina 10.3. klo 17.30–19.15 Pientalon lämmitysmuodon vaihto ja lämpöpumput

Illan aikana kerrotaan ja keskustellaan erilaisista vaihtoehdoista, joilla pientaloon voi tuottaa lämpöä uusiutuvia energialähteitä hyödyntämällä. Ilta soveltuu parhaiten vesikiertoisen lämmönjaon kohteisiin, mutta varmasti muutkin saavat illasta hyvää tietoa.

Webinaari järjestetään yhteistyössä Ekokumppanien ja Omakotitaloliiton kanssa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

 

Keskiviikkona 16.3. klo 18–20: Omakotitaloille, kyläyhdistyksien ja muiden yhteisöjen rakennuksille suunnattu energia-ilta

Teams-webinaarina järjestettävän illan aikana ohjelmassa on öljy- ja sähkölämmitysmuodon vaihtaminen, lämpöpumppujen kannattavuus ja valinta ja tukea energiainvestointeihin. Lisäksi illan aikana saa apua tarjousten vertailuun ja puolueetonta energianeuvontaa maksutta.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Tammelan kylät ry, Hämeen kylät ry ja Ekokumppanit Oy.

Suora Teams-linkki tilaisuuteen.