Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Hiilineutraali Ylöjärvi -osio on avattu kaupungin verkkosivulle

Ylöjärven kaupungin verkkosivuille on avattu uusi osio, Hiilineutraali Ylöjärvi. Sivusto löytyy Asuminen ja ympäristö > Ympäristö ja luonto -valikon alta.

Hiilineutraali Ylöjärvi -sivustolta löytyy Ylöjärven CO2-raportti, Hiilineutraali Ylöjärvi -tiekartta ja kootusti aiheeseen liittyviä, kaupungin verkkosivuilla julkaistuja uutisia. Lisäksi sivustolla on Asukkaalle-osio, johon on koottu linkkivinkkejä ilmastoystävällisempään asumiseen, liikkumiseen ja kuluttamiseen.

Ylöjärven kaupunki on Hinku-kunta eli hiilineutraalisuuteen tähtäävien kuntien Hinku-verkoston jäsen. Ylöjärvi on sitoutunut Hinku-kriteereihin eli vähentämään alueensa kasvihuonekaasupäästöjä 80 prosenttia vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Kaikki Tampereen kaupunkiseudun kunnat ovat sitoutuneet samaan tavoitteeseen.

Uudella verkkosivuosiolla halutaan tuoda Hinku-asiat näkyvämmin esiin ja kertoa kuntalaisille eri vaihtoehdoista ilmastoystävällisempään arkeen. Uusi sivusto korvaa aiemmin kaupungin verkkosivuilla olleen Kestävä kehitys -verkkosivuosion. Uutta sivustoa kehitetään ajan kanssa.