Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Katujen ja puistojen hoito sai kaupunkilaisilta kiitosta

Ylöjärven asukkaat antoivat kaupungin yhdyskuntateknisistä palveluista myönteistä palautetta touko-kesäkuussa 2020 tehdyssä, vuosittain toistettavassa kyselyssä. 

Kysely toteutettiin verkossa ja siihen kutsuttiin satunnaisotannalla tuhat 18-79-vuotiasta ylöjärveläistä. Kyselyyn oli mahdollista vastata myös vapaasti kaupungin verkkosivujen kautta. Vastauksia saatiin yhteensä 314 kappaletta, mistä kiitos kaikille vastaajille! 

FCG:n toteuttamassa tutkimuksessa oli mukana reilut 20 kuntaa eri puolilta Suomea. 

Ylöjärven yhdyskuntatekniset palvelut arvioitiin osallistuneiden kuntien parhaaksi keskustan ja sen ulkopuolisten katujen siisteydessä ja puhtaudessa sekä liukkauden torjunnassa jalankulku- ja pyöräteillä. 

Lisäksi Ylöjärvi sijoittui kuntien välisessä vertailussa kärkikolmikkoon useilla osa-alueilla: lumenauraus asuntokaduilla, lumenauraus jalankulku- ja pyöräteillä sekä asuntoalueiden puistojen ja leikkipaikkojen hoito. Myös katuvalaistukseen ja uimarantojen, urheilu- ja pelikenttien sekä ulkoilureittien hoitoon oltiin selvästi tyytyväisempiä kuin muissa kyselyyn vastanneissa kunnissa keskimäärin.

Lisätietoja: yhdyskuntatekniikan päällikkö Ari Jokihaara, p. 050 384 8383, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Yhteenvetotaulukko Ylöjärven tuloksista

Yhteenveto Ylöjärven tuloksista.