Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Pirha tiedottaa sosiaali- ja terveysasemien puhelinpalveluaikoja yhtenäistämisestä Pirkanmaalla

Pirkanmaan hyvinvointialue tiedottaa muutoksista hoidon tarpeen arviointi- ja neuvontanumeroissa. Pirkanmaalla kaikkien sosiaali- ja terveysasemien hoidon tarpeen arviointi- ja neuvontanumerot palvelevat 24.4.2023 alkaen arkisin maanantaista torstaihin kello 8–16 ja perjantaisin kello 8–15. Jos oma asemasi sulkeutuu aikaisemmin, puhelusi ohjautuu automaattisesti toiselle sosiaali- ja terveysasemalle.

Kiireellisessä asiassa voit soittaa sosiaali- ja terveysaseman kiirevastaanotolle kiirevastaanoton aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin sekä viikonloppuisin.

Puhelinpalvelun aukioloaikojen muutoksella halutaan parantaa asiakkaiden yhteydensaantia sekä valmistaudutaan syksyllä tiukentuvaan hoitotakuuseen.

Jos sinulla on sosiaali- ja terveysaseman numero tallennettuna puhelimen muistiin tai pöytälaatikkoon, se kannattaa tarkistaa Pirha.fi-sivuilta, sillä vuodenvaihteessa 03-alkuiset sosiaali- ja terveysasemien numerot muuttuivat ja ohjaus vanhoista numeroista uusiin päättyy huhtikuun lopussa. Toukokuun alusta lähtien vanhoissa numeroissa nauhoite kertoo numeron muutoksesta ja kehottaa katsomaan uuden numeron Pirha.fi-sivuilta.

Tiedote on julkaistu Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilla perjantaina 21.4.2023. Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisestä ja myös niihin liittyvien muutosten tiedottamisesta.