Hyppää sisältöön

Selfie Pirkanmaa -kampanja on käynnistynyt kaikissa Pirkanmaan kunnissa

15.6.2020 09:00
Kategoria: Yleiset
Selfie Pirkanmaa -kampanja on käynnistynyt kaikissa Pirkanmaan kunnissa

Ahlmanin koulun säätiö sr

Matkailuala on ollut kevään aikana ennen kokemattomassa taloudellisessa kriisissä. Näköpiirissä on kuitenkin koronatilanteen helpottumisen myötä positiivinen noususuhdanne lähi- ja kotimaan matkailulle. Matkailu lähialueille kiinnostaa ja ihmiset etsivät matkailulle kotimaisia vaihtoehtoja.

Nyt tarvitaan positiivia ja uusia avauksia Pirkanmaan matkailukohteiden markkinoimiseksi! Ahlmanin hallinnoiman ja maaseudun kehittämisrahaston rahoittaman Pure Pirkanmaa -hankkeen koordinoimana maakunnan kunnat ovat yhteistyössä yritysten kanssa rakentaneet alkuvuodesta #selfiepirkanmaa-kampanjan.

Mikä on Selfie Pirkanmaa?

Maanantaista 15.6.2020 alkaen jokaisessa Pirkanmaan kunnassa on selfiepisteitä, joissa käyttäjä voi ottaa itsestään, kavereistaan tai kohteesta kuvan sosiaaliseen mediaan.

Mukana ovat kaikki Pirkanmaan kunnat kahdella kohteella. Vihreät kohteet eli luontokohteet sijoittautuvat luontomatkailukohteisiin. Oranssit kohteet eli kulttuurikohteet sijoittautuvat kuntien kulttuurimatkailukohteisiin. Yhteensä kohteita on 44. Niistä osa on ilmeisempiä matkailukohteita ja osa tuntemattomampia.

Projektin avulla halutaan aktivoida erityisesti pirkanmaalaisia matkustelemaan lähikohteisiin, ottamaan selfieitä ja julkaisemaan niitä somessa tagilla #selfiepirkanmaa.

Kylttien lisäksi kohteet löytyvät yhteiseltä kampanjasivustolta selfiepirkanmaa.fi. Kampanjan ympärille rakennetaan kilpailuja ja yhteismarkkinointia sosiaaliseen median kanavia hyödyntäen yhdessä kuntien kanssa. Selfie Pirkanmaa on alusta, jonka avulla Pirkanmaan matkailun helmet saadaan pidettyä jatkuvasti esillä. Alkuvaiheen jälkeen kampanjasivustoa kehitetään laajemmin muihin kohteisiin.

>> https://selfiepirkanmaa.fi

Ylöjärven selfiekyltit sijaitsevat Räikän rannassa ja Seitsemisen luontokeskuksessa. Julkaise ottamasi kuva somessa tagilla #selfiepirkanmaa. Muista lisätä myös ainakin #ylöjärvi sekä #räikkä tai #seitseminen.