Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Seuraa Ylöjärven kesäretkeilijää somessa ja poimi parhaat retkivinkit

Kesä ja kesäretkeilijä ovat täällä taas! Ylöjärven kesäretkeilijä 2022, Sofia Ahvenainen, on valmis seikkailemaan koko kesän ”ihan Ylöjärvellä”. Sofia Ahvenaisen työpesti alkoi 18. toukokuuta ja jatkuu kolme kuukautta elokuun puoliväliin asti.

Kesäretkeilijän tehtävänä on tutustua Ylöjärven luonto- ja matkailukohteisiin sekä kertoa niistä kaupungin viestintäkanavissa, etenkin sosiaalisessa mediassa. Eniten sisältöä retkeilijä tuottaa Visit Ylöjärven Instagramiin (@visitylojarvi) ja nettisivuille (visitylojarvi.fi), mutta mukaan retkille pääsee myös kaupungin Facebookin ja Instagramin (@ylojarvenkaupunki) kautta.

Kesän aikana retkeilijä viettää Ylöjärvellä kymmeniä erilaisia ”minilomia” ja jakaa kokemuksensa kuvin ja tekstein. Retkikohteena on koko Ylöjärvi ja näkökulma laaja: miniloma voi suuntautua kahvilaan tai uimarannalle, aarniometsään tai paikallisen matkailuyrittäjän luo. Matkaa tehdään niin lähelle kuin vähän kauemmaksikin, yksin ja porukassa.

Kesäretkeilijän tukikohta on Ylöjärven kaupungintalo. Somen lisäksi kesäretkeilijä Sofia Ahvenaisen tavoittaa sähköpostitse osoitteesta etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi ja puhelimitse numerosta 040 487 6582.

Ylöjärven kaupunki ja kaupungin elinkeinoyhtiö Ylöjärven Yrityspalvelu Oy hakivat alkuvuodesta viestintätaitoista retkeilijää kesäksi 2022. Kyseessä oli toinen kerta, kun Ylöjärvi haki somettavaa kesäretkeilijää. Suomen ensimmäinen kunnan palkkaama kesäretkeilijä seikkaili Ylöjärvellä kesällä 2021. 

Sofia Ahvenainen opiskelee matkailututkimusta Lapin yliopistossa Rovaniemellä. Hänet valittiin Ylöjärven kesäretkeilijäksi 2022 yli 80 hakijan joukosta.

instagram.com/visitylojarvi
visitylojarvi.fi

#kesäretkeilijä #ylöjärvi #ihanylöjärvellä #visitylöjärvi


Kuvateksti: Sofia Ahvenaisen ensimmäinen retki suuntautuu Ylöjärven markkinoille Elon kauppakeskukseen lauantaina 21. toukokuuta. Kesäretkeilijälle voi vinkata kivoja kohteita ”ihan Ylöjärvellä”, kaupungin uuden matkailusloganin mukaisesti.