Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Vekaraolympialaiset liikuttaa jälleen koko perhettä

Ylöjärven kaupungin hyvinvointipalvelut ja varhaiskasvatus järjestävät yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa Vekaraolympialaiset Ilves Areenalla keskiviikkona 19.4.2023 klo 18-20.

Tapahtuma on tarkoitettu päiväkoti-ikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Vekaraolympialaisiin ei tarvitse ilmoittautua, ja tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuma koostuu seurojen, yhdistysten ja muiden toimijoiden erilaisista toimintapisteistä, joihin on suunniteltu lapsille mukavaa tekemistä.

Toimintapisteillä lapset pääsevät muun muassa palloilemaan, tanssimaan, harjoittelemaan karatea, pelaamaan jättitwisteriä, rimagolffaamaan, kokeilemaan kananlennätystä, vatsalautailemaan ja paljon muuta

Toimintapisteiden lisäksi tapahtumassa on poniajelua, kasvomaalausta ja ruokarekka, josta voi ostaa maukkaita burgerannoksia. Paikalla on myös kaupungin soveltavan liikunnan ohjaaja, joka esittelee lasten erityisliikuntavälineitä. Välineet on vuokrattu Malikkeen kautta, ja niitä pääsee kokeilemaan yhdessä lasten kanssa.

Ilves Areenan pihassa on toimintaa, joten autot kannattaa pysäköidä Valon parkkipaikalle.

Lämpimästi tervetuloa koko perheen voimin!

Lisätietoja

Lasten ja nuorten liikuntakoordinaattori Kaisa Hakala, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Ilves Areena (Ylöjärven Urheiluhallit Oy), Ulkoilijantie 3, Ylöjärvi