Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Ylöjärven 17. elinkeinopalkinto Pimara Oy:lle

Ylöjärven kaupunki ja Ylöjärven Yrityspalvelu Oy

Ylöjärvi jakoi elinkeinopalkintonsa jo 17. kerran, tunnustuksen sai 200 henkilöä työllistävä ja 20 miljoonan euron liikevaihtoa tekevä maanrakennuksen ja kunnossapidon moniosaaja Pimara Oy.


Ylöjärven kaupunki ja sen elinkeinoyhtiö Ylöjärven Yrityspalvelu Oy ovat jakaneet vuoden 2021 elinkeinopalkintonsa Pimara Oy:lle.

Moniala- ja perheyritys Pimara Oy on yrittäjiensä eli Vesa-Matti Mäkisen ja Martti Lielahden omistama kasvuyritys. Pimara Oy:n ja sen tytäryhtiöiden palveluksessa on noin 200 ammattilaista. Yritys teki vuonna 2020 noin 20 miljoonan euron liikevaihdon.

Pimara Oy on oman toimialansa, maanrakennuksen ja kunnossapidon, perheyritysten sarjassa suurimpia toimijoita.

Pimara Oy investoi voimakkaasti henkilökuntaansa, kalustoonsa sekä toimitiloihinsa. Yhtiöllä on parhaillaan valmistumassa runsaan viiden miljoonan euron toimitila- ja logistiikkakeskushanke Kolmenkulman yritysalueella Ylöjärvellä. Yhtiö on käynnistänyt jo seuraavan mittavan investoinnin eli logistiikkakeskuksen neliömäärän tuplaamisen, minkä jälkeen siinä on tilaa 5 400 neliötä. Toimitalo on kooltaan 2 500 neliötä.

Pimara Oy voimakkaalla kasvu-uralla. Sen osaamisalueita ovat maanrakennus, kiinteistöhuolto, kuljetuspalvelut, viher- ja tiealueiden huolto, viemärihuolto sekä vesirakentaminen.

Aikaisemmin Ylöjärven kaupungin elinkeinopalkinnon ovat saaneet: Ylöjärven Uutiset Oy, Sukkamestarit Oy, Avant Tecno Oy, Rakennustoimisto Arkta Oy, Dynaset Oy, Kauppakeskus Elo/kauppiasyhdistys, ST-Koneistus Oy, Terttu ja Jaakko Pirtinaho, Plastiroll Oy, SIM Finland Oy, Tampereen Kovakivi Oy, Eppu Normaali, Carsport Design / Jonasson Oy, Toikkonen Oy, Tampereen Konepajat Oy ja Lehtovuori Oy.

Lisätietoja:

  • Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki, p. 050 351 6507
  • Pimara Oy:n toimitusjohtaja Vesa-Matti Mäkinen, p. 0400 779 120
  • www.pimara.fi
Ryhmäkuva ihmisistä, edessä kolme palkittua
Pimara Oy:n Vesa-Matti Mäkinen, Roosa Mäkinen ja Martti Lielahti yhteiskuvassa Ylöjärven Yrityspalvelun ja kaupungin edustajien kanssa. (Kuvat: Matti Pulkkinen)