Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Ylöjärven kaupunki lähettää hyvinvointia tukevan korttitervehdyksen yli 75-vuotiaille

Mikä saa sinut voimaan hyvin?

Näin kysytään ja kysymykseen myös vastataan postikortissa, jonka Ylöjärven kaupunki lähettää kaikille 75-vuotiaille ja sitä vanhemmille ylöjärveläisille maaliskuun puolivälissä.

Kortissa todetaan, että omaa jaksamistaan voi vahvistaa yksinkertaisilla asioilla. Ylöjärven kaupunki tarjoaa ikääntyneille hyvinvoinnin tueksi liikkumisen iloa, mielekästä tekemistä ja monipuolisia tapahtumia.

Kaupungin yhteystietojen lisäksi kortissa on tiedot Pirkanmaan Kotitorista, joka tarjoaa ohjausta ja neuvontaa ikääntyneille ja heidän läheisilleen. Kortissa muistutetaan myös yhdistysten tarjoamasta tuesta ja toiminnasta.

Hyvinvointikortti on osa Ylöjärven kaupungin hyvinvointityötä ja se on koottu kaupungin vapaa-aikapalvelujen ja kehittämishankkeiden sekä Ikiliikkuja-hankkeen yhteistyönä.

Hyvinvointikortti tiedostona (pdf)

Kortteja on tulossa jakoon myös esimerkiksi Ylöjärven kirjastoihin.

Hyvinvointikortin sisältämät yhteystiedot

Ylöjärven kaupunki 

Liikuntapalvelut:

Yksilöllistä neuvontaa ja ryhmäliikuntaa. Uimahalli ja kuntosalit. Puhelin 044 486 0670, kotisivut ylojarvi.fi/liikunta.

Kirjastot:

Lukemista ja kuunneltavaa, tapahtumia, lukupiiri, neuvontaa digiasioissa. Puhelin 040 133 131, kotisivut ylojarvi.fi/kirjasto.

Kulttuuripalvelut:

Ikääntyneille kohdennettuja tilaisuuksia, kulttuuripainotteinen etäryhmä, yhteisötaiteilija. Puhelin 040 167 7964, kotisivut ylojarvi.fi/kulttuuri.

Pirkanmaan Kotitori

Ohjausta ja neuvontaa ikääntyneille ja heidän läheisilleen. Tietoa alueen lähitoreista. Puhelin 040 733 3949, kotisivut pirkanmaankotitori.fi.

Yhdistykset ja järjestöt

Mielekästä tekemistä, juttuseuraa, tapahtumia ja ryhmätoimintaa. Puhelin 044 4811 471 tai kotisivut lähellä.fi

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Tervetuloa mukaan! 


Lisätietoja kortista: hyvinvointipäällikkö Suvi Saarinen, p. 044 481 147, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi