Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Ylöjärvi vahvistaa rakennusvalvontaa ja kaavoitusta

Ylöjärven kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan 4.4.2022 vahvistaa uusilla vakansseilla sekä rakennusvalvontaa että kaavoitusta. 

Rakennusvalvontaan perustetaan apulaisrakennustarkastajan virka ja kaavoituspalveluihin kaksi kaavasuunnittelijan tai kaavoitusarkkitehdin toimea. Toimien nimikkeet täsmentyvät myöhemmin. Rekrytointi tehtäviin on tarkoitus käynnistää mahdollisimman pian. 

Henkilöstölisäyksillä halutaan osaltaan mahdollistaa kaupungin kehitys ja kasvu. Ylöjärven aseman turvaaminen kasvukaupunkina edellyttää panostusta rakentamisen lupavalmisteluun ja kaavoitus- ja maankäyttöpalveluihin sekä niiden asiakaspalveluun. Henkilöstölisäys tukee sekä elinkeinoelämän edistämiseen että asumiseen asetettujen strategisten tavoitteiden saavuttamista. 

Rakentamiseen liittyvien lupien ja kaavahankkeiden määrä on kasvanut Ylöjärvellä. Uusilla vakansseilla halutaan varmistaa, että Ylöjärvi pystyy vastaamaan kasvavaan kysyntään ja että rakennus- ja kaavahankkeet pysyvät aikataulussaan. Myös yksiköiden sijaisjärjestelyt on tärkeä turvata. 

Kaupunginvaltuusto 4.4.2022