Hyppää sisältöön

Liikkuva lapsi ja nuori

Ylöjärvellä on tarjolla runsaasti mahdollisuuksia liikkumiseen - myös lapsille ja nuorille!

Liikuntapalveluiden tarjonta

Liikuntapalvelut järjestää lasten uimakouluja alle kouluikäisille sekä uimataidottomille koululaisille. Tarjolla on myös soveltavan liikunnan ryhmiä ja liikuntaneuvontaa. Soveltavan liikunnan ryhmät ovat monen tasoisia ja soveltuvat monen ikäiselle. Soveltavan liikunnan alta löytyy myös liikkumisen pariin ohjausta liikuntaneuvonnan avulla.
Näiden lisäksi liikuntapalvelut järjestävät erilaista toimintaa yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Yhteistyökumppaneiden tarjonta

Liikuntapalvelut toimii aktiivisesti yhteistyössä paikallisten liikuntaseurojen, Tampereen seudun työväenopiston, nuorisoyhdistysten ym. liikuntatoimintaa järjestävien kanssa. Yhteistyö on tiivistä myös kaupungin eri yksiköiden välillä ja liikuntaa edistetään mm. kaupungin varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa eri tavoin.

Lue lisää yhteistyökumppaneiden tarjonnasta:


Nuorisopassi

llmaiseksi esim. uimaan ja punttisalille tai huippualennuksella Parkour-kurssille. Ota Nuorisopassi käyttöön ja löydä mielekästä vapaa-ajan tekemistä!

Ylöjärven kaupunki on ottanut käyttöön vapaa-ajan aktiivisuutta lisäävän Nuorisopassi-sovelluksen ja pilotoi sovellusta maalis-syyskuussa 2020 5.- 8. luokkien oppilailla. Sovelluksen kautta nuori saa käyttöön erilaisia harrastusetuja. Nuorisopassi on vapaa-aikaan liittyvä sovellus ja sen käyttö on vapaaehtoista. Nuorisopassin etuja on mahdollista käyttää myös ilman sovelluksen lataamista erityisjärjestelyin.

Lue lisää (Wilmaan saapuneesta ohjeesta) tai katso Lempäälän YouTube-ohjevideo (huom. meillä Ylöjärvellä on käytössä pelkkä etuusohjelma).

Yhteystiedot

Puttonen Heikki
Lasten ja nuorten liikuntakoordinaattori
044 486 0672
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi
Aalto Sini
Liikuntakoordinaattori
041 730 0165
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Kuruntie 14
Päivitetty: 21.10.2020