Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Vuoden 2023 parhaiden urheilutoimijoiden sekä kannustusstipendien haku käynnissä 2.1.2024 saakka

Ylöjärven kaupunki pyytää esityksiä vuoden 2023 parhaiksi urheilutoimijoiksi sekä kannustusstipendien saajiksi. 

Esityksiä palkittavista voivat tehdä yksittäiset kuntalaiset, seurat tai urheilijoiden muut edustajat. Esityksiä voi jättää 2.1.2024 klo 23.59 saakka joko sähköisellä lomakkeella tai suoraan sähköpostitse liikuntapäällikkö Sini Aallolle (etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi). Esityksessä tulee ilmetä ketä esitetään, mihin kategoriaan esitystä tehdään sekä parhaat saavutukset vuodelta 2023 ja muut perustelut valinnalle.

Vuoden urheilutoimijavalinnassa palkintokategorioita on viisi:

  • vuoden urheilija
  • vuoden nuori urheilija (20 v. tai alle)
  • vuoden joukkue
  • vuoden seuratoimija
  • vuoden liikunta-/urheiluteko

Kaikissa kategorioissa valinnan ehtona on, että valittu on ylöjärveläinen. Joukkueen kohdalla tätä tulkitaan väljemmin, kuitenkin niin, että joukkueen on oltava ylöjärveläisseuraa edustava. Yksittäisen palkittavan ei kuitenkaan tarvitse edustaa paikallista seuraa.

Vuoden parhaiden ohella kaupunki palkitsee myös muita vuoden aikana menestyneitä urheilijoita sekä harkinnan mukaan jakaa kannustusstipendejä huipulle pyrkiville nuorille urheilijoille. Palkittaviksi urheilijoiksi katsotaan Suomen mestarit (yksilö tai joukkue) sekä arvokisamitalistit (Pohjoismaiden-, Euroopan- tai maailmanmestaruuskilpailut).

Kannustusstipendi myönnetään ylöjärveläiselle tai ylöjärveläisseuraa edustavalle urheilijalle. Harkinnan mukaan stipendi voidaan myöntää urheilijalle, jonka juuret ovat Ylöjärvellä ja joka tuo ylöjärveläisyyttä esille myönteisesti.

Lue lisää urheilijoiden palkitsemisesta

Ryhmäkuva vuoden 2023 palkitsemistilaisuudesta.