Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Omakotitonttien arvonta suoritettu 14.11.2023

Ylöjärven kaupungin omakotitonttien saajat on arvottu syksyn 2023 tonttihaun osalta. Arvonta suoritettiin Ylöjärven kaupungintalolla tiistaina 14.11.2023. Tonttia hakeneet osallistuivat arvontaan etäyhteydellä.

Arvonnassa oli mukana 23 omakotitonttia: 18 Siltatien alueelta ja 5 Metsäkylästä. Lisäksi arvottiin 15 varasijaa.

Kaupungin kaavoituspäällikkö tekee tonttiarvonnan jälkeen varauspäätöksen tonttien saajista. Päätös lähetetään tiedoksi kaikille tonttihakuun osallistuneille sähköpostilla. Päätöksestä tiedotetaan myös Ylöjärven kaupungin sivuilla.

Tontin saajan tulee maksaa varausmaksu, muutoin varaus raukeaa ja tonttia tarjotaan varasijan saaneelle. Varausmaksun maksaneiden tulee allekirjoittaa kauppakirja tai vuokrasopimus 12 kuukauden kuluttua kaavoituspäällikön päätöksestä. Tontin luovutuksesta on hyvä olla yhteydessä kaupunkiin hyvissä ajoin ennen varausajan päättymistä.

Ylöjärven kaupungin jokasyksyinen omakotitonttihaku herätti jälleen paljon kiinnostusta. Hakemuksia tuli määräaikaan 31.10.2023 mennessä 152.

Kokonaishakijamäärältään Siltatien alue oli suositumpi, mutta hakijoista peräti yli puolet valitsi Metsäkylän tontteja ensimmäisenä vaihtoehtonaan. Tonteista suosituin oli kuitenkin Siltatien alueen Raudantakojantie 15, jonka noin kolmasosa oli asettanut ensimmäiseksi kohteekseen.

Kiitämme kaikkia tonttia hakeneita ja onnittelemme sen saaneita. Tiedotamme tonttitarjonnastamme aktiivisesti myös jatkossa. Osa Ylöjärven tonteista on jatkuvassa haussa.

Omakotitonttihaun ohjeet 2023 (pdf)

www.ylojarvi.fi/tonttihaku

Lisätietoja: tontti-insinööri Janne Kuronen, 050 501 3295, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi